Toner Canon 052

Toner Canon 052

Černá tonerová kazeta pro tiskárny a kopírky:

výtěžnost toneru Canon 052

Podle výrobce tento černý toner vytiskne až 3100 stránek A4 při běžném 5% pokrytí.

Toner Canon 052

Toner Canon 052 je spolehlivý a kvalitní produkt určený pro kancelářské i domácí tiskárny značky Canon. Tento toner je kompatibilní s několika modely tiskáren a nabízí dlouhou životnost při zachování vysoké kvality tisku. Díky tomu je ideální volbou pro uživatele, kteří potřebují tisknout velké množství dokumentů, aniž by museli často měnit toner.

Jednou z hlavních předností toneru Canon 052 je jeho schopnost produkovat ostré a jasné výtisky. Tento toner je navržen tak, aby poskytoval vysoce kvalitní černobílý tisk s konzistentními výsledky, což je klíčové pro tisk důležitých dokumentů, smluv a dalších materiálů, kde je kladen důraz na preciznost. Kromě toho je toner odolný vůči rozmazání, což zajišťuje trvanlivost výtisků.

Kromě vynikající kvality tisku nabízí Canon 052 také vysokou výtěžnost. Jeden toner může vytisknout až 3 100 stran, což ho činí ekonomickou volbou pro podniky i jednotlivce. Navíc jeho snadná instalace a nízká údržba z něj dělají uživatelsky přívětivý produkt, který minimalizuje prostoje a umožňuje soustředit se na to, co je opravdu důležité – produktivitu.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.